En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

Loven om utryghedsskabende tiggeri, der giver 14 dages ubetinget fængsel, har ifølge Kristeligt Dagblad kun ramt udlændinge. Det får flere til at frygte, at politiet diskriminerer.
Kristeligt Dagblad skriver, at 52 udlændinge er dømt efter loven, siden den blev indført, men ingen danskere. 32 af de dømte er fra Rumænien, mindst fem fra Bulgarien.

Dansk Folkepartis Martin Henriksen glæder sig over tallene og fortælle til Kristeligt Dagblad, at det netop var formålet at ramme udenlandske tiggere.
- Vi har fra starten ønsket at ramme udenlandske tiggere og havde gerne set, at loven kun var rettet mod udlændinge. Det er kun glædeligt, at lovgivningen har virket efter hensigten.

Enhedslisten og Alternativet er begge bekymrede over, at det ifølge tallene kun er udlændinge, der er dømt efter loven.
- Jeg håber ikke, at der er tale om diskrimination, men jeg frygter det, siger Enhedslistens Rosa Lund til avisen.