En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

Tyve fortsætter med at stjæle hjul fra biler i Aalborg-området. Det er tredje gang på under en uge, at den type tyveri finder steder i Aalborg-området.

  • Onsdag aften i sidste uge opdagede Aalborg Lufthavn, at der var stjålet fire hjul fra en privat bil parkeret i lufthavnens store p-plads.
  • Et lignende tyveri skete fra en Mazda-personbil parkeret i Kong Hans Gade i Aalborg. Det tyveri opdagede bilens ejer fredag morgen i sidste uge.
    Han konstaterede, at ukendte personer i nattens løb havde stjålet alle hjul og efterladt bilen på fire mælkekasser.
  • Natten til tirsdag blev samtlige fire hjul fjernet fra en Mercedes, som stod parkeret på Riishøjsvej i Aalborg-bydelen Vejgaard.
    Tyvene har efterladt den hjulløse bil stående på fire mælkekasser, oplyser Nordjyllands Politi i sin døgnrapport.

    Er der slet ingen, der undre sig over, hvor tyvene får alle de mælkekasser fra?