En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

Film: Danmarks Sønner

- Debatoplæg fra redaktionen af

Lad os snuppe en hurtig filmanmeldelse. En venstreekstremistisk propagandafilm, der kun har ét formål i tilværelsen; valgpropaganda. Det er bestemt ikke et tilfælde, at den rammer biograferne lige nu.

Vi følger en araber der arbejder for PET. Han er muslim, og det er synd for ham. Danskerne har fået nok af islamisk vold og terror, og op til valget står en benhård anti-islamist til at vinde. Hvilket han så også gør.

Filmmagerne har brugt lidt tid på at følge nyhedsstrømmen, de sidste par år, og har taget et udsnit af den islamiske vold og terror der har været i nyhederne. Den har de så taget, og lagt over på de onde onde danskere, der alle er en flok skide racister. Super fint venstreekstremistisk trick, fordi de fleste nok kan huske f.eks. syreangrebene i London. Nu bliver det så de onde hvide, der angribe de stakkels arabere. Nogen skal nok komme i tvivl om hvordan det var virkeligheden så ud. Det hele er så skubbet en håndfuld år ud i fremtiden, men ikke så mange år, at det bliver ligegyldigt.

For at kamuflere det venstreekstremistiske og islamistiske budskab, så starter filmen med et mindre islamisk terrorangreb, men det er ikke noget der bliver brugt meget energi på, da det alligevel nok mest bare var nogle skide danskere der døde.

SPOILER ALERT! Den onde onde anti-islamist vinder valget stort, og derfor skal han selvfølgelig dø, for den slags gør man ikke ustraffet. Han bliver skudt af den stakkels fredelige PET-araber.