En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

En 17-årig pige blev tirsdag udsat for et groft overfald, hvor hendes tørklæde blev revet af. Desuden blev hun sparket i baghovedet, blev udsat for knytnæveslag, mens gerningsmanden blandt andet råbte "perkersvin".

Overfaldet skete tirsdag mellem klokken 14.45 og klokken 15.15 ud for Bækgården 2 i Albertslund vest for København.

Det er naturligvis ikke ok, at sparke folk i hovedet, men sagen her har fået betydeligt mere omtale i danske medier, end dengang det var et dansk par der blev overfaldet, fordi de tillod sig den frækhed at spise svinekød offentigt - i DANMARK!
Indvandrergruppe i grotesk overfald på ungt par: "Spiser du svinekød?" - De svarede ja, og endte på hospitalet!