En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

Coronagalskab

- Nyheder (Ekstern) af

"Vi har her til morgen fået oplyst, at der siden grænselukningen er kommet 15 asylansøgere til Danmark. Når vi samtidig hører fra sundhedsmyndighederne, hvordan corona-smitten stiger eksponentielt, er det forargeligt, at regeringen ikke lytter til de ansatte i Sandholmlejren og sætter de 15 i karantæne. Hvordan skal medarbejderne kunne holde afstand, når de skal tage fingeraftryk? Hvorfor gælder sundhedsforanstaltninger ikke, når det kommer til asylansøgere?" - Morten Messerschmidt

Medarbejdere bekymrede: Hvorfor skal asylansøgere ikke i karantæne?

Danske August nægtet indrejse til Danmark