En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

Hvis du er den mindste smule interesseret i rummet, så kan det være, du skal tage et kig på aftenhimlen de kommende uger.

Den internationale rumstationen ISS, vil nemlig fra fredag aften og 14 dage frem bevæge sig i en bane ind over Europa, som betyder, at den i de sene aftentimer kan ses fra Danmark. Hvis vejret vel at mærke tillader det.

Rumstationen vil angiveligt kunne ses som et lysende objekt i løbet af de minutter, den passerer hen over den sydlige aftenhimmel.

Grunden til, at ISS overhovedet kan ses på den mørke aftenhimmel, er, at sollyset reflekteres i de store solpaneler, der sidder på rumstationen.