En kort nyhedsoversigt, med nyheder fra forskellige kilder. Nyhederne er ikke traditionelt organiseret, men det er fordi de primært bruges i min ugentlige radioudsendelse på VibeFM.
Organiseringen sker i stedet ved brug af tags, og det er derfor ikke utænkeligt at du vil støde på tags der ikke umiddelbart giver mening.
Det betyder også, at jeg ikke nødvendigvis bruger meget energi på det seneste terrorangreb, eller hvad andre medier nu lige måtte vælge at prioritere højt.
Jeg har dog valgt alligevel at gøre min nyhedssamling tilgængelig, i håbet om, at andre også kan få fornøjelse af dem." itemprop="description"/>

På en byggeplads i det indre København har arkæologer fundet menneskeknogler, som man mener stammer fra 12 forskellige personer.

Fundet er gjort i forbindelse med byggeriet af Statens Naturhistoriske Museum, som finder sted i Botanisk Have.

»Vi har ikke fundet noget samlet menneske. Knoglerne er lagt i en bunke. De stammer fra mænd og kvinder i forskellige aldre,« fortæller Sigrid Frances Schmidt, der er udgravningsleder.

Mindst en af knoglerne er afsavet, og på flere af knoglerne er der fundet mærker eller hakker.

Sigrid Frances Schmidt afviser, at knoglerne skulle stamme fra en forbrydelse, der har fundet sted i nyere tid.

Arkæologerne er stadig undervejs med undersøgelserne, men man arbejder blandt andet med en teori om, at knoglerne kan være ”restmateriale” fra et af byens tidligere hospitaler - Det Kongelige Kirurgiske Akademi - som eksisterede fra slut 1700-tallet til midt 1800-tallet.